Sagan om overraskelsesangreb: Det skete bare

Hvis man tror, at det sublime overraskelsesangreb fra Peter Sagan og Chris Froome på 11. etape af Tour de France var planlagt, så tager man fejl.

I stedet kan man glæde sig over at have set to af verdens dygtigste cykelryttere få det maksimale ud af en lille åbning i løbet.

Det forklarer etapevinderen Peter Sagan (Tinkoff), efter han, Froome og to hjælpere kom afsted og holdt feltet bag sig hele vejen de sidste godt ti kilometer ind til målet i Montpellier.

- Froomey (Chris Froome) og Geraint Thomas kom med os. Jeg sagde, "vi er for stærke. De henter os aldrig". Vi trak bare igennem, og det holdt. Det er utroligt, siger Peter Sagan i målområdet ifølge cyclingnews.

- Det var ikke planlagt. Det var bare, at det var farligt (i vinden), og man var nødt til at sidde fremme, fordi feltet helt sikkert ville knække.

- Når du kommer afsted i et udbrud med den grønne og den gule trøje og to gutter som (Maciej) Bodnar og (Geraint) Thomas, så er det ikke noget, du kan planlægge. Det skete bare, siger Peter Sagan.

I Sky-lejren var også Geraint Thomas overrasket efter den pludselige udvikling. Men han fortæller også, at netop en sådan situation er noget af det, han og Froome sidder og lurer på.

- Da de kørte, reagerede Froomey med det samme, og bag ham opstod et hul, så jeg kørte op til ham, siger Geraint Thomas ifølge cyclingnews.

- Vi sad fremme hele dagen og ventede på, at noget skulle ske, og så kørte Sagan og Bodnar bare, og det var det.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip