Sagan vil fortsætte sejrsstimen i Paris-Roubaix

Efter klassikersejre i Gent-Wevelgem og Flandern Rundt satser Peter Sagan (Tinkoff) på at kunne gentage succesen i Paris-Roubaix søndag.

- I de sidste par uger har jeg vist, at jeg er godt forberedt, men alle løb er forskellige. Det bliver svært at overraske mine modstandere, som jeg gjorde i Flandern Rundt.

- Vi må se, hvordan løbet udvikler sig. Jeg tror på, at jeg kan tage de rigtige beslutninger ude på ruten, siger Sagan til holdets hjemmeside.

Sagan er aldrig sluttet højere end en sjetteplads i løbet, der har opnået legendarisk status i cykelsporten, blandt andet på grund af de lange halsbrækkende brostensveje, rytterne bliver kastet ud på.

Netop brostenene gør, at der i Paris-Roubaix hvert år er et utal af styrt og punkteringer, der kan vende op og ned på løbet. Et forhold, som Sagan og de andre ryttere er nødt til at tage højde for.

- Paris-Roubaix er et meget hårdt løb, og det er svært af forudse udfaldet af det. Jeg vil prøve at køre i fronten og spare nogle kræfter til finalen. Og så regner jeg med god hjælp fra mine holdkammerater, lyder det fra verdensmesteren.

I resten af Tinkoff-lejren er der stor tiltro til Sagans evner i løbet. Sportsdirektør Tristan Hoffman satser på at kunne sætte stjernen op til en sejr i løbet, der har fået tilnavnet "en forårsdag i helvede".

- Vi kommer ind i det her løb med Peter som vores helt klare kaptajn. Målet er at få afleveret ham bedst muligt i finalen.

- Hans resultater har ikke været så gode tidligere, men i dette forår har han vist, at han kan vinde løb, siger Hoffman.

Paris-Roubaix strækker sig over 258 kilometer, hvoraf de 53 foregår på de berygtede brosten. Løbet sættes i gang søndag klokken 10.50.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip