Sagans chef om ny skuffelse: Andenplads er ingen fiasko

Peter Sagan er tidligere på året blevet kritiseret af holdejer Oleg Tinkov, som ikke synes, slovakken vinder sejre nok til at retfærdiggøre sin høje hyre, men man kan i hvert fald ikke beskylde Sagan for ikke at forsøge.

På 13. etape blev han for fjerde gang i Tour de France nummer to, da han ikke formåede at presse sig forbi etapevinderen, Greg Van Avermaet, men den efterhånden frustrerede Sagan får rygdækning af sportsdirektør Sean Yates.

- Peter jagter etapesejrene, og han bliver ved med at komme ind som nummer to. På overfladen kan det se ud som en fiasko, men det er det altså ikke. Han gør sit bedste, siger Yates, der pointerer, at Sagan har udbygget sit forspring i pointkonkurrencen.

- Vi har sat point ind på kontoen til den grønne trøje siden løbets start, og det vil vi forsætte med at gøre. Og samtidig skal vi pleje Alberto Contadors interesser, så vi kæmper på flere fronter, siger Sean Yates.

De seneste dage har både Alberto Contador og ledende sportsdirektør Steven de Jongh virket opgivende i forhold til muligheden for at vriste førstepladsen fra Chris Froome.

Men Sean Yates påpeger, at målsætningen ikke som sådan har ændret sig for resten af Touren.

- Vi prioriterer ikke det ene eller det andet. Holdet har nogle mål, og målet er at skabe resultater - uanset om det er den grønne trøje, etapesejre, en plads på podiet eller noget andet. Det er ikke så kompliceret, siger Yates.

Alberto Contador er nummer seks i den samlede stilling. I kampen om pointtrøjen fører Peter Sagan med 24 point ned til André Greipel på andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip