Sagen ruller: Fynsk sexkrænker testede bomber i skoven

Fyns Politi er i øjeblikket i gang med at samle sagen mod den 40-årige mand, som er varetægtsfængslet for seksuelle overgreb på to små piger på Fyn.

Fyens Stiftstidende skriver onsdag, at manden også har foretaget flere prøvesprængninger af hjemmelavede bomber i Hesbjergskoven.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Politiets efterforskere har haft den 40-årige mand med ud for at vise, hvor sprængningerne har fundet sted.

- Prøvesprængningerne ligger stadig i efterforskningsdelen, og om der har været én, to eller flere og hvor det har været henne, vil jeg ikke kommentere på, siger chefen for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen til Fyens Stiftstidende.

Den 40-årige mand blev anholdt i starten af juli, efter politiet fik en melding om brand i et hus i Skibhuskvarteret i Odense.

På adressen blev fundet en større mængde kemikalier hos den 40-årige, men det var en rygsæk og dennes indhold, der i sidste ende knyttede manden til de to grove overfald, der fandt sted i oktober og november i sidste år.

I rygsækken lå der en halsedisse og nogle strips. Det fik politiet til at foretage en dna-test af manden. Resultatet matchede 100 procent.

Den fynske sexkrænker har for få dage siden fået forlænget sin varetægtsfængsling.

Dagens Gossip