Salgsklar Hradecky regner også med Hobro-kamp søndag

Nok en gang afsluttede Lukas Hradecky en kamp med at gå ned og tage, hvad der lignede en afsked med Brøndbys fans, da Brøndby havde spillet 0-0 torsdag mod AC Omonia fra Cypern.

Det gjorde han også i den seneste kamp, for alle ved, at Hradecky er på vej væk, men ingen ved, hvornår han har spillet sin sidste kamp for klubben.

- Ja, det var en slags afsked igen. Det er svært i fodboldverdenen. Der kan lige pludselig ske noget hurtigt, men jeg er her i hvert fald i morgen, siger den finske landsholdskeeper.

Derfor regner han med, at det også er ham, som søndag vogter buret, når Brøndby skal jagte sæsonens første superligasejr hjemme mod Hobro.

- Der er ikke nogen kontrakt, som er underskrevet, og det har klubben heller ikke, så jeg regner med at spille søndag i hvert fald - og måske på torsdag også, lyder det fra Hradecky med henvisning til returkampen mod Omonia.

Han indrømmer samtidig, at det, som rygterne vil vide, er Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, som er den varmeste kandidat til hans underskrift lige nu.

Men får han returkampen og det gode vejr på Cypern med i næste uge, gør det heller ikke Brøndby-målmanden noget.

- Den vil jeg gerne spille. Så tager jeg en rom og cola efter kampen, og så skifter jeg klub, siger han og bryder ud i et stort grin.

Med 0-0 i bagagen står Brøndby ikke med de bedste kort inden returmødet, men Hradecky tror på sejr, hvis angriberne øger effektiviteten.

- Vi skal score på vores chancer. Vi får et clean sheet i dag (torsdag, red.), men vi skal score på vores chancer. Længere er den ikke.

/ritzau/

Dagens Gossip