Salgsklar Hradecky regner også med Hobro-kamp søndag

Nok en gang afsluttede Lukas Hradecky en kamp med at gå ned og tage, hvad der lignede en afsked med Brøndbys fans, da Brøndby havde spillet 0-0 torsdag mod AC Omonia fra Cypern.

Det gjorde han også i den seneste kamp, for alle ved, at Hradecky er på vej væk, men ingen ved, hvornår han har spillet sin sidste kamp for klubben.

- Ja, det var en slags afsked igen. Det er svært i fodboldverdenen. Der kan lige pludselig ske noget hurtigt, men jeg er her i hvert fald i morgen, siger den finske landsholdskeeper.

Derfor regner han med, at det også er ham, som søndag vogter buret, når Brøndby skal jagte sæsonens første superligasejr hjemme mod Hobro.

- Der er ikke nogen kontrakt, som er underskrevet, og det har klubben heller ikke, så jeg regner med at spille søndag i hvert fald - og måske på torsdag også, lyder det fra Hradecky med henvisning til returkampen mod Omonia.

Han indrømmer samtidig, at det, som rygterne vil vide, er Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, som er den varmeste kandidat til hans underskrift lige nu.

Men får han returkampen og det gode vejr på Cypern med i næste uge, gør det heller ikke Brøndby-målmanden noget.

- Den vil jeg gerne spille. Så tager jeg en rom og cola efter kampen, og så skifter jeg klub, siger han og bryder ud i et stort grin.

Med 0-0 i bagagen står Brøndby ikke med de bedste kort inden returmødet, men Hradecky tror på sejr, hvis angriberne øger effektiviteten.

- Vi skal score på vores chancer. Vi får et clean sheet i dag (torsdag, red.), men vi skal score på vores chancer. Længere er den ikke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip