Samsung Galaxy S5 er snart på vej

Skrevet af Mere mobil

05/02/2014
Det næste flagskibsdevice fra den koreanske elektronikgigant Samsung er i sigte. Efter utallige rygter er datoen for den næste store event, endelig sat fra officiel side. Samsung har udsendt de første invitationer til pressen. Samsung Unpacked 2014 Episode 1, Unpacked 5, er navnet på eventen der holdes i Barcelona mandag den 24. februar klokken 20. MereMobil.dk er tilstede ved arrangementet og dækker eventen intenst. Vi vil livechatte direkte fra begivenheden. Ifølge rygterne vil Samsung Galaxy S5 have 16 megapixels kamera (f2.2) og en skærm på 2560 x 1440 pixels fordelt på enten 5 eller 5.2 tommer. Læs mere om specifikationerne på S5 her. Lanceringen foregår i forbindelse med verdens største mobilevent Mobile World Congress. I forbindelse med lanceringen af en Android-tablet på 12.2-tommer fremviste Samsung et nyt brugerinterface, som du kan se i dette web-TV indslag. Det forventes, at dette interface vil gå igen på Galaxy S5.

Dagens topnyheder

Det næste flagskibsdevice fra den koreanske elektronikgigant Samsung er i sigte. Efter utallige rygter er datoen for den næste store event, endelig sat fra officiel side.

Samsung har udsendt de første invitationer til pressen.

Samsung Unpacked 2014 Episode 1, Unpacked 5, er navnet på eventen der holdes i Barcelona mandag den 24. februar klokken 20.

MereMobil.dk er tilstede ved arrangementet og dækker eventen intenst. Vi vil livechatte direkte fra begivenheden.

Ifølge rygterne vil Samsung Galaxy S5 have 16 megapixels kamera (f2.2) og en skærm på 2560 x 1440 pixels fordelt på enten 5 eller 5.2 tommer. Læs mere om specifikationerne på S5 her.

Lanceringen foregår i forbindelse med verdens største mobilevent Mobile World Congress.

I forbindelse med lanceringen af en Android-tablet på 12.2-tommer fremviste Samsung et nyt brugerinterface, som du kan se i dette web-TV indslag. Det forventes, at dette interface vil gå igen på Galaxy S5.