Samsung: Galaxy S5 kommer i april

Venter du på den næste Android-topmodel fra Samsung, så skal du måske ikke vente så meget længere. Samsung Mobiles executive Vice President Lee Young Hee har til Bloomberg løftet sløret for, at den kommende Galaxy S5 planlægges at komme i handlen i løbet af april måned.

Samsung Galaxy S5 præsenteres i februar

- Vi har tradition for at annoncere vores flagskibsmodel i første halvdel af året, omkring marts/april og går efter en lancering på dette tidspunkt. Når vi frigiver vores S5-enhed, så kan du forvente en Gear-efterfølger med mere avancerede funktioner – og designet vil ligeledes være forbedret, fortæller Lee Young Hee til Bloomberg.

Lee Young Hee kom også med et par hints omkring kommende features måske inkluderer ”iris recognition”-teknologi. Der måske skal være i stedet for fingeraftryksskanner, som både HTC One Max og iPhone 5S er udstyret med.

- Da vi frigav S4, som efterfølger til S3, er det delvist sandt at forbrugerne ikke rigtigt kunne mærke den store forskel på de to produkter set fra et fysisk perspektiv, hvilket måske også var skyld i markedets lunkne modtagelse. Med Galaxy S5 går vi ”back to basic” – hvor skærm og følelsen af coveret betyder noget, oplyser Lee Young Hee.

Ny generation TouchWiz lækket – ser vi den på Galaxy S5?

Kommer Samsung Galaxy S5 i handlen i april måned kan det godt være, at vi i Danmark ikke skal forvente den på hylderne før i maj. Vi har ved de seneste Galaxy-modeller måtte vente et par uger fra salgsstarten i de første lande, til lanceringen på det danske marked.

Af Lene Birkeslund, MereMobil.dk.

Dagens Gossip