Samuelsen håbede på mere vidtgående vækstplan

»Der er ingen tvivl om, at Danmark har brug for langt større reformer end det, som vi netop er blevet enige om. Der er brug for bedre rammevilkår for virksomhederne, hvis vi skal kunne tiltrække investeringer i fremtiden. Derfor skal vi længere endnu – men denne vækstpakke er et skridt i den rigtige retning,« siger Anders Samuelsen i en skriftlig meddelelse.

Anden del af vækstpakken betyder 15 milliarder kroner mere i offentlige investeringer frem mod 2020, færre udgifter for produktionsvirksomhederne på el og affald, og en målrettet selskabsskattelettelse, der ikke omfatter den finansielle sektor og olievirksomhederne i Nordsøen. Helt konkret sænkes selskabsskatten fra 25 til 22 procent og afsætter to milliarder kroner, som et nyt borgerligt flertal vil kunne bruge til at afskaffe arveafgiften for familieejede virksomheder efter næste valg.

»For os har det været særligt afgørende, at skattetrykket lettes, virksomhederne får skattelettelser, og at den planlagte stigning i aktieavancebeskatningen blev droppet,« tilføjer Anders Samuelsen.

Finansminister Bjarne Corydon (S) slår fast, at regeringen med Vækstplan DK har lagt nogle solide spor ud til at skabe 150.000 private arbejdspladser frem mod 2020.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip