San Antonio Spurs vinder rekordsejr i NBA

Texanerne fra San Antonio Spurs skød Philadelphia 76'ers i sænk natten til tirsdag dansk tid.

Spurs vandt sin største sejr nogen sinde, da holdet kørte et tilsyneladende stillestående Philadelphia 76'ers-mandskab over.

119-68 vandt San Antonio Spurs kampen, der oven i købet fandt sted i Philadelphia. Det er dermed også Philadelphia 76'ers største hjemmebanenederlag.

Spurs sluttede første quarter med en føring på 26-6. Ved pausen førte holdet fra Texas hele 65-29.

San Antonio Spurs var ellers uden et par af sine normale startere, men det var altså ikke noget, der gav problemer på banen.

Kawhi Leonard var blevet hjemme på grund af sygdom, og Spurs-træner Gregg Popovich sparede veteranerne Tim Duncan og Manu Ginobili. I deres fravær blev LaMarcus Aldridge Spurs-topscorer i kampen med 24 point.

- Vi eksekverede virkelig alle mand, siger Gregg Popovich efter kampen.

Den 66-årige træner leverede dog også en bredside mod modstanderholdet fra østkysten.

- "Philly" har ikke skytset til at følge med, talentet er der simpelthen ikke. Det er ikke en fair kamp spiller for spiller. Det er latterligt, siger Gregg Popovich.

Philadelphias træner, Brett Brown, er tilbøjelig til at give Popovich ret.

- Det er pinligt. Jeg vil glemme den her kamp, siger den slukørede Brown.

Nederlaget må også føles ekstra hårdt for Brett Brown. Før han kom til som træner for Philadelphia, var han assistent i San Antonio Spurs.

Det var nu heller ikke, fordi der var lagt op til, at kampen skulle være tæt. San Antonio Spurs har lige nu den næstbedste statistik i NBA med 18 sejre og kun fire nederlag.

Golden State Warriors har stadig den suverænt bedste statistik i NBA. Med den længste sejrsrække i en sæsonstart i NBA's historie har holdet 22 sejre og stadig ingen nederlag.

/ritzau/

Dagens Gossip