San Francisco og Denver rykker nærmere Super Bowl

13/01/2014

Det begynder at snerpe til i spillet om pladserne i denne sæsons Super Bowl-finale. Efter søndagens to playoffs er fire hold tilbage i kampen om titlen.

I søndagens første kamp gjorde San Francisco 49'ers det af med Carolina Panthers. 49'ers sejrede med de komfortable cifre 23-10.

Caroline Panthers spillede med om sejren i første halvleg, hvor holdet undervejs førte 10-6, men ved udgangen af denne førte San Francisco 13-10. Føringen blev kun udbygget i anden halvleg, hvor Panthers slet ikke formåede at komme på tavlen.

Med sejren spillede San Francisco sig klar til finalen i NFC-finalen næste søndag. Her venter Seattle Seahawks, der allerede lørdag spillede sig frem til kampen med en sejr over New Orleans Saints på 23-15.

I søndagens sene kamp vandt Denver Broncos i sikker stil på hjemmebane mod San Diego Chargers med 24-17.

Broncos bragte sig foran med 17-0 efter de første tre perioder, og først i den sidste formåede Chargers at pynte på stillingen.

Dermed er Denver Broncos klar til at møde New England Patriots i finalen i AFC-finalen. Det ligner en stor duel mellem Broncos' Peyton Manning og Patriots' Tom Brady. Også den spilles på søndag.

Vinderne af NFC- og AFC-finalerne mødes i Super Bowl-finalen den 2. februar.