Sanchez-hattrick sænker Schmeichel i første nederlag

26/09/2015

Efter en fremragende begyndelse på sæsonen kom Kasper Schmeichel og Leicester lørdag ned på jorden i Premier League.

Den danske landsholdsmålmand måtte fem gange hente bolden ud af egne netmasker, da Leicester tabte 2-5 hjemme til Arsenal.

Gæsternes Alexis Sánchez gik forrest med et hattrick, da London-klubben tilføjede Leicester det første nederlag i sæsonen i Premier League.

Klubben havde ikke tabt i næsten fem måneder i ligaen, og inklusive kampene i sidste sæson var Leicester ubesejret i ti ligakampe på stribe før kampen mod Arsenal.

Leicester kom ellers foran 1-0 efter 13 minutter, da Jamie Vardy scorede for fjerde ligakamp i træk.

Før pausen havde Theo Walcott og Alexis Sánchez imidlertid ændret cifrene på måltavlen til 2-1 i gæsternes favør.

Chilenske Sanchez gjorde det også til 3-1 i anden halvleg, da han kom en anelse hurtigere frem til en aflevering end Kasper Schmeichel, der var gået ud af sit mål.

Senere fuldendte Alexis Sánchez sit hattrick med en flot afslutning udefra.

Og så betød det ikke så meget, at Jamie Vardy blev dobbelt målscorer til sidst, inden Arsenals Olivier Giroud afsluttede målorgiet.

Arsenal kom med sejren op på 13 point for syv kampe, mens Leicester har 12 point.