Sandheden: Derfor fuskede Christopher Poulsen med underskrifter

Christopher Poulsen indrømmer til mja.dk, at han har forfalsket både SIF-direktør Kent Madsens og økonomi-direktør Claus Christensens underskrift for at få et lån til at dække en forfejlet vindmølle-investering.

- Den sidste tid har budt på ekstrem store nedture for mig. Jeg har været del af en vindmølle-investering, som jeg ikke kunne gabe over, og det har kostet mig mere eller mindre alt, hvad jeg ejer. Det har været et helvede, siger Christopher Poulsen til Midtjyllands Avis.

Det afstedkom i april måned en regning på 100.000 euro, som skulle betales meget snart, og det var den, der drev Christopher Poulsen ud på dybt vand.

- Med regningen på 100.000 euro knækkede filmen for mig, selvom det ikke kun var mig, der skulle betale det. Jeg kunne ikke magte det, så derfor prøvede jeg at låne nogle penge, og så skrev jeg under både for mig selv og klubben. Men jeg prøvede at få det stoppet igen, siger Christopher Poulsen.

Vindmølle-projektets andre investorer havde haft svært ved at betale regningerne, og derfor endte den nu tidligere Silkeborg-spiller med egne ord i direktør-stolen.

Christopher Poulsen er meget chokeret over situationen, som til sidst var løbet løbsk, fortæller han.

- Det har været ekstremt voldsomt, hvad der har været af pres. Det hele kuldsejlede, og jeg kunne ikke overskue det mere. Jeg er i chok over, at jeg må sige det her, for jeg har en familie. Jeg tænker meget på min kone og min lille søn, lyder det fra Christopher Poulsen, mens tårerne triller ned ad kinderne.

Det hele startede for offentligheden tirsdag morgen, da Superligaens bundprop, Silkeborg IF, noget overraskende kunne oplyse på deres hjemmeside, at man havde revet Christopher Poulsens kontrakt itu med øjeblikkelig virkning. Årsagen lød på 'uoverenstemmelser af ikke sportslig karakter'. Efterfølgende opstod mange gætterier på årsagen, og onsdag stod Christopher Poulsen så selv frem.

 

 

 

Dagens Gossip