Sandra Bullock sætter karrieren på vågeblus

Takket være sine hovedroller i de to biografhits »The Heat« og »Gravity« har den Oscar-belønnede skuespillerinde tilbragt det meste af 2013 på diverse filmset. Selv om hun så tit som muligt tager sønnen med, føler Bullock, at drengen er blevet forsømt.

»Jeg har en fornemmelse af, at mit arbejde skifter karakter fremover, for jeg vil ikke slæbe Louis rundt til alle mulige steder«, siger Bullock til branchebladet Entertainment Weekly og fortsætter: »Der er mange ting, der skal være på plads for at jeg kan være glad. Louis er glad alle vegne, men jeg ønsker som mor at vide, at jeg har sørget for de grundlæggende forudsætninger - mennesker, oplevelser, uddannelse og den slags - før jeg er borte«, forklarer den 49-årige Hollywood-stjerne.

Bullock tilføjer, at mange i hendes erhverv fastholder, at de er nødt til at dyrke deres håndværk. »Men jeg behøver altså ikke at spille skuespil«, fastslår hun.

Før »Speed«-stjernen vender Hollywood ryggen for en periode, skal hun være færdig med at lægge stemme til tegnefilmen »Minions« og medvirke i »The Heat 2«.

Dagens Gossip