Sandra Oh forlader »Greys hvie verden«

Hjerleægen Cristina Yang forlader det fiktive hospital Seattle Grace.
Sandra Oh vil nemlig videre med karrieren og siger farvel til »Greys hvide verden« i løbet af den kommende sæson, der bliver den populære hospitalsserie tiende.

Skuespillerinden forklarer branchebladet Hollywood Reporter, at hun ønsker at takke af mens hun stadig føler sig udfordret. »Kreativt synes jeg, at jeg har ydet mit bedste og nu føler jeg, det er på tide at slippe Cristina Yang«, siger Oh og fortsætter: »Det er vildt interessant at spille den samme figur så længe, at man får et forhold til hende. Jeg føler virkelig, at Cristina synes, jeg skal slippe hende nu og det er jeg også klar til«.

Den 42-årige canadiske skuespillerinde er fem gange blevet nomineret til en Emmy for sin præstation i rollen som Dr. Yang.

Siden »Greys hvide verden« startede i foråret 2005, har serene også taget afsked med læger som George O’Malley, Izzie Stevens og Mark Sloan spillet af T.R. Knight, Katherine Heigl og Eric Dane, ligesom Dr. Addison Montgomery i skikkelse af Kate Walsh forlod hospitalet for at fortsætte i aflæggeren »Private Practice«.

Efter sin afsked med hospitalsdramaet går Oh i gang med biografkomedien »33 Liberty Lane«, hvor hun skal spille sammen med blandt andre Emily Watson og Nia Vardalos..

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip