Sandra Toft: Den indsats kan vi ikke være bekendt

Danmark kom i den grad ned på jorden ved håndbold-VM for kvinder på hjemmebane i Herning, da Ungarn udspillede et uinspireret dansk hold og vandt med 29-22.

Allerede tidligt i første halvleg tog ungarerne initiativet, mens Danmark smed en regn af bolde væk og samtidig holdt åbent hus i forsvaret i store perioder.

Det var håndbold på et uacceptabelt niveau for danskerne, mener målvogter Sandra Toft.

- Vi faldt helt sammen i dag. Vi spillede rigtig dårligt, og det kan vi ikke være bekendt, siger en tydeligt frustreret målvogter.

Hun mener, at Danmark var mentalt klar til kampen, og hun kan ikke forstå, hvordan holdet kunne falde så meget sammen.

- Vi var rigtig, rigtig motiveret til kampen, men af en eller anden grund mistede vi moralen og stoppede med at kæmpe. Det er ikke godt nok, lyder det fra Sandra Toft.

Larvik-målvogteren anerkender, at Ungarn spillede godt, men det store nederlag hænger i lige så høj grad sammen med et skidt spillende dansk hold.

- Selvfølgelig var Ungarn gode, men det vidste vi også, de ville være. Vi underpræsterede bare rigtig meget, siger hun.

Nu har holdet en hviledag torsdag til at rejse sig, og der er ingen undskyldning for ikke at komme stærkt tilbage, ifølge Sandra Toft.

- Vi er professionelle håndboldspillere, og vi skal bare tage os sammen og gøre det endnu bedre på fredag, slutter hun.

Fredag gælder det Danmarks sidste gruppekamp. Her venter ubesejrede Montenegro, som tirsdag knuste Danmarks overkvinder fra Ungarn med hele 32-15.

Danmark har seks point efter fire kampe ved VM. Det samme har Ungarn, mens Montenegro fører gruppen med syv point.

/ritzau/

Dagens Gossip