Sandra Toft: Stadig stor mulighed for OL-billet

Skuffelsen stod malet i ansigterne på de danske håndboldkvinder efter syvmålsnederlaget til Rumænien i Danmarks først OL-kvalifikationskamp fredag aften.

Selv om OL-billetterne er længere væk, så tror målmand Sandra Toft stadig på succes.

- Muligheden for OL-billetten er der endnu, og muligheden er faktisk stor endnu. Vi skal glemme kampen mod Rumænien så hurtigt som mulig og vinde over Montenegro.

- Vi er professionelle håndboldspillere, så vi kan sagtens komme videre efter nederlaget. Vi kigger hinanden i øjnene og giver den fuld gas mod Montenegro, siger hun.

Kampen mod Montenegro spilles lørdag aften, og der skal en sejr til, hvis de danske kvinder stadig skal have mulighed for at komme med til OL i Brasilien til sommer.

Og opskriften er simpel, mener Larvik-målmanden.

- Vi skal vinde duellerne mand-mand nede i forsvaret, og vi skal være mere tålmodige i angrebet og komme i større fart, siger Sandra Toft.

Den 26-årige målmand har været uheldig i de to seneste møder med Rumænien.

Under VM i december blev hun ramt i hovedet af et kraftskud fra den rumænske stjernespiller Cristina Neagu. Det kostede to måneder med hjernerystelse.

Fredag aften blev hun igen ramt i hovedet af en rumænsk spiller og måtte en tur i gulvet. Hun kom dog på benene igen og spillede videre.

Fredag aften kunne hun endnu ikke give en status på omfanget af skaden.

- Jeg må vente og se, hvordan det går, sagde Sandra Toft efter kampen.

De danske håndboldkvinder løber på banen klokken 20 lørdag aften mod Montenegro, inden Uruguay venter søndag i den sidste OL-kvalifikationskamp. De to bedste hold i puljen kvalificerer sig til OL i Brasilien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip