Sanger går ind i nye forhold for inspiration

Skrevet af admin

30/10/2015

Mest læste i dag

Sam Smith er kendt for sin storladne vokal og følsomme tekster.

Inspirationen til sangene kommer gerne fra hans eget privatliv, og hvis der er lavvande på inspirationskontoen, kan han nogle gange blive nødt til bevidst at lede efter nye forhold, indrømmer "Stay With Me"-sangeren i et interview med BBC Radio 1.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde nej, indrømmede den 23-årige stjerne, da han blev spurgt, om han nogle gange føler, han bliver nødt til konstant at opsøge nye forhold for at få indhold til sine sange.

- Nogle gange ligger jeg i sengen i sengen med en og tænker "det her kunne blive en fed sang", afslører sangeren i interviewet.

Sam Smith er i øjeblikket aktuel med temasangen til den nyeste "James Bond"-film "Spectre", nemlig "Writing's on the Wall". Men han mener ikke selv han har samme scoretalent som agent 007.

- Jeg er virkelig dårlig til at komme i kontakt med fyre. Jeg viser dem bare min Grammy, joker den 23-årige popstjerne.

Sam Smith sprang officielt ud som homoseksuel sidste sommer og fortalte blandt andet i et interview med magasinet The Fader, at hans sang "The Lonely Hour" handler om en mand. Men ifølge sangeren selv har han vidst, at han var til mænd, siden han var bare fire år gammel. Det fortalte Smith, da han var gæst i The Ellen DeGeneres Show.

/ritzau/FOKUS