Sanger havde 12 lag tøj på for at slippe for bagagen - kostede ham næsten livet

19-årige James McElvar troede, at han trak det længste strå, men endte med at bukke under for varmen, da han og resten af det skoske boyband Rewind forleden skulle flyve med lavprisselskabet EasyJet.

Popgruppen troppede forleden op i den engelske lufthavn Standsted ved London – de havde spillet en koncert i den engelske hovedstad, men skulle nu flyve tilbage til hjembyen Glasgow.

Her gik alt fint, indtil James McElvar fik at vide, at han havde for meget bagage med i sin rygsæk.

Flyselskabets ansatte forklarede, at han skulle hoste op med omkring 500 kroner, hvis han ville have den fyldte rygsæk med til Skotland.

Det ville den unge popsanger ikke, og derfor tog han alt det tøj på, der var i tasken.

Fire trøjer, seks t-shirts, tre par cowboybukser, to joggingbukser og ikke mindst to hatte.

Nu var den unge sanger klædt på til flyveturen, og han var overbevidst om, at han nu havde overvundet det irske lavprisselskabs regler.

Men i de høje luftlag gik det galt for James McElvar, der kampsvendte og kastede op – til sidst besvimede det unge popidol.

- Jeg var overbevidst om, at nu var det slut. Det var som om, at jeg ville få et hjerteanfald. Det var så varmt, siger James McElvar til Mirror.

Han forstætter sin hede beskrivelse af turen:

- Jeg var drivvåd af sved, og efter bare få minutter måtte jeg kaste op. De placerede mig på et andet sæde, men få minutter senere kollapsede jeg helt. Jeg rystede og fik krampetrækninger. Jeg kunne ikke få vejret, og jeg hørte en stemme råbe 'mand nede – er der en læge ombord'.

Læs også: Politimand blev forsøgt dræbt af tre mænd: Hans hund reddede ham i sidste sekund

Senere fik popgruppens 44.000 følgere på Twitter en beroligende besked om, at deres idol nu havde det bedre.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip