Sanger taber sit menstruationsbind på direkte tv - reagerer som en ægte diva

Som menstruerende kvinde er der ikke mange ting, der er pinligere end at bløde igennem på et offentligt sted. Det skulle da lige være at tabe sit bind. På tv. Live.

Det kan næsten ikke blive mere tåkrummende, men da dette utænkelige scenarie rent faktisk sker for den mexikanske sangerinde Patricia Navidad, tager hun det overraskende cool, som kun en ægte diva kan gøre det.

Ingen ville klandre hende for at holde op med at synge, eller flygte fra scenen i skam, men den professionelle sangerinde synger ufortrødent videre, da et tarveligt menstruationsbind glider ud af det minimale scenekostume og lander midt på scenen, hvor det ligger og er enormt hvidt og enormt opmærksomhedskrævende.

Læs også: Kvindes hyldestbillede til menstruation bandlyst af Instagram: Er dette billede for meget?

Klippet fra tv-showet Despierte America er siden lagt på nettet, hvorefter det er gået viralt i USA.

Det har fået Patricia Navidad til at tage bladet fra munden på Twitter.

- Jeg er ikke bokser. Jeg tager kampen op, og jeg har aldrig smidt håndklædet i ringen, med mindre jeg ikke har haft brug for det længere, skriver hun.

- De siger, at en mand, der behandler en kvinde som en prinsesse er blevet opfostret af en dronning, så dem der angriber og fornærmer mig - hvem har opdraget dem?

Læs også: 5 ting mænd aldrig må sige til kvinder med menstruation

Senere skriver hun:

- Der er ikke noget, jeg skal skamme mig over eller blive mobbet for. Men når du dømmer, mobber og peger fingre af mig, er du ikke den, du siger, du er.

Hun takker samtidig for den støtte, alle hendes fans har givet hende efter affæren.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip