Sangerinde bønfalder fans: Sluk kameraet

I løbet af sin turné med hitalbummet "25" er den britiske sangerinde Adele blevet kendt for den helt specielle kontakt, som hun formår at etablere til tilskuerne under sine koncerter.

Nu har sangerindens publikum dog fået en helt anden type af opmærksomhed fra Adele. Under sin seneste koncert i den italienske by Verona var "Rolling In The Deep"-kunstneren nemlig blevet opmærksom på, at flere havde travlt med enten at tage film eller billeder på deres smartphones og kameraer i stedet for at nyde koncerten og være til stede i nuet.

- Jeg vil gerne bede damen dernede om at stoppe med at filme mig med videokameraet, da jeg er her i virkeligheden. Du kan faktisk nyde koncerten i det virkelige liv i stedet for at se min optræden gennem et kamera, skrattede Adele til en tilskuer og fortsatte:

- Kan du tage dit kamerastativ ned? Det her er ikke en dvd, det er rent faktisk en live optræden, som jeg gerne vil have, at du skal nyde, da der er mange mennesker uden for, som ikke fik en billet.

Adeles bramfrie irettesættelse modtog stor applaus fra det resterende publikum i koncertsalen, der både klappede og hujede af sangerinden.

Se en video fra Adeles koncert: https://twitter.com/_charl_alice_/status/737044578100994053

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip