Sangerinde giver Eminem-penge til homo-miljø

Det kan godt være, at hun selv er biseksuel, men sangerinden Sia er alligevel kommet i modvind, efter hun har udgivet en sang med rapperen Eminem, der anklages for at være homofob.

Derfor vælger hun nu at donere de penge, hun tjener på sangen "Beautiful Pain" til Los Angeles Gay and Lesbian Center, et sted for hjemløse, homoseksuelle unge.

Hele postyret begyndte, da bloggeren Keo Nozari fra Huffington Post skrev til Sia på Twitter, at han var skuffet over, at hun ville arbejde sammen med en homofob.

- Jeg ved, at han ikke er homofob men en artist. Jeg ville aldrig arbejde sammen med nogen, som jeg mente var homofobisk. Jeg kan forstå, hvorfor han bliver misforstået, men jeg respekter ham som artist og person, skrev Sia tilbage på Twitter.

"Titanium"-sangerinden blev ved med at forsvare rapperen ved at skrive, at hans alter ego, Slim Shady, repræsenter det værste ved Amerika, og at det kan være svært at adskille Eminem fra Slim Shady.

- Jeg er en svans, og jeg elsker alle mine svanser. Unge og gamle, skrev hun.

Diskussionen mellem Sia og Keo Nozari endte med, at sangerinden skrev, at hun ville tænke over deres snak, og torsdag annoncerede hun altså, at hun ville give pengene væk.

Tidligere på året blev Eminem spurgt ind til sit angivelige homofobiske sprogbrug af Rolling Stone magasinet.

- Da jeg begyndte at battle, var det bare nogle ord, jeg brugte. De havde ikke noget med homoseksuelle at gøre, forklarede han og fortsatte:

- Jeg tror, at folk ved, hvor jeg står. De kender til mine forskellige personaer i min musik. Hvis ikke de har forstået det endnu, så er der ikke meget, jeg kan gøre ved det, sagde Eminem.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip