Sangerinde indrømmer: Jeg smuglede stoffer

En dyb afhængighed af kokain var medvirkende årsag til, at den unge sangerinde Demi Lovato for lidt mere end tre år siden måtte lade sig indlægge på en afvænningsklinik.

Dengang hed det sig, at det var “fysiske og følelsesmæssige problemer” der var årsagen, men sandheden er en ganske anden, fortæller Lovato, der begyndte karrieren som Disney-stjerne, og som også er kendt for sin rolle som dommer i det amerikanske X Factor.

Faktisk var hun så afhængig af stofferne, at hun ikke kunne klare en time uden at sniffe kokain. Og det betød, at hun måtte have stoffet på sig hele tiden – også når hun skulle på en af sine mange rejser.

Det fortæller hun i et interview med Access Hollywood Live, skriver Female First.

- Jeg kunne ikke gå en halv eller en hel time uden kokain, og jeg ville tage det med på fly. Jeg ville smugle det med og vente indtil alle på første klasse sov, og så gik jeg på toilettet og tog det, fortæller den nu 21-årige sangerinde.

Hun fortæller, at selvom hun blev overvåget hele døgnet, så lykkedes det hende alligevel at skjule det for omverdenen.

Tidligere har hun også bekendt, at hun har smuglet vodka i sodavandsflasker, og at hun allerede havde udviklet en spiseforstyrrelse som 8-årig.

Dagens Gossip