Sangerinde: Sådan reddede jeg min søn

Skrevet af admin

03/09/2015

Dagens topnyheder

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, men den lille logrende størrelse endte med at skabe store og potentielt alvorlige problemer for Carrie Underwood.

Den 32-årige sangerinde, der vandt den amerikanske udgave af talentprogrammet "American Idol" i 2005, handlede resolut efter sit moderinstinkt, da hun skulle redde sin lille babysøn, Isaiah, en varm julidag.

- Vi parkerede ved lufthavnen og steg ud og lukkede døren for at tage bagagen ud, fortalte Grammy-vinderen til Chicagos radiokanal US 99,5 og fortsatte fortællingen:

- Straks sprang en af hundene op på det lille kontrolpanel på døren, og jeg hørte et klik, og det eneste, jeg tænkte, var bare: "Dørene er låste, dørene er låste". Vi prøvede at få hundene til at åbne dørene igen, men det kunne de ikke, uddybede den kvindelige country-crooner, der er gift med hockeyspilleren Mike Fisher, i interviewet.

Derfor viste den amerikanske sangerinde sig at være en særdeles handlekraftig kvinde og fik straks sin svoger til at knuse ruden i stedet for at vente på assistance for at redde sønnike.

- Når dine hunde smækker sig selv inde med alle dine ting og din baby i bilen, og man bliver nødt til at smadre ruden for at komme ind, skrev hun efterfølgende på Twitter efterfulgt af hashtagget "hvad er sandsynligheden".

/ritzau/FOKUS