Sangerinde topper dagen efter begravelse

Det var en stjernespækket begivenhed i Liverpool, da den britiske sangerinde Cilla Black fredag blev begravet. Sir Cliff Richard sang ved begravelsen og komikeren og skuespilleren Paul O'Grady holdt en rørende tale om Cilla Black, som var hans gode og tætte ven.

På trods af de triste omstændigheder er det nu lykkedes Cilla Black at toppe den britiske album-liste. Det er opsamlingsalbummet "The Very Best of" som har givet sangerinden den eftertragtede plads allerøverst på hitlisten. Et album har ikke toppet den britiske albumliste umiddelbart efter en sangers død siden Amy Winehouses død i 2011, skriver BBC.

Dermed kunne sangerinden, der blev 72 år, forvise singer-songwriteren James Bay og det hårdtspillende metalband Bullet for My Valentine til henholdsvis en anden og tredjeplads på listen. Dr. Dres nye album "Compton" strøg ind på en femteplads på den britiske albumliste.

Cilla Black var både sanger, skuespiller og tv-vært. Og faktisk var det hendes gode venner i det legendariske band The Beatles, som var med til at skubbe hendes karriere som sanger i gang i 1963.

Opsamlingsalbummet "The Very Best of" blev oprindeligt udgivet tilbage i 2013, og blev udgivet i forbindelse med Cilla Blacks 50 års jubilæum i showbusiness. Dengang lå albummet nummer 37 på listen, skriver BBC.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip