Sangfugl jubler over genoprejsning

Sangerinden Stine Bramsen har været igennem en svær tid, efter at hendes søn, Alfred, i maj faldt ud af et vindue fra første sal forud for en koncert ved Høje Bøge Open Air i Svendborg på Fyn.

Men nu er der igen medvind til den danske sangfugl, som fredag optrådte på festivalen Tinderbox, og som høstede stor anerkendelse fra flere anmeldere for sin optræden.

Og det er noget, som får sangerinden til at trække på smilebåndet.

- Var så stolt over det store fremmøde og nærvær på Tinderbox i går. Fem stjerner i BT og alle jeres dejlige kommentarer og opslag gør mig glad og mere end klar til dagens koncert i Haderslev, skriver sangerinden på sin Instagram-profil til et billede af hende fra fredagens optræden.

Sangfuglen høstede hos BT's anmelder stor ros for en sjælfuld optræden og hendes spille- og sangglæde. Mindre positiv stemt var Ekstra Bladets anmelder, som ikke mente, at Stine Bramsen havde nok gennemslagskraft på scenen og kvitterede med tre ud af seks stjerner.

Sangerinden aflyste i sidste måned sin optræden på Jelling Musikfestival efter sønnens uheld, men er nu tilbage på diverse festivaler sommeren ud.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip