Sangstjerne røg som en skorsten

Billetterne til Adeles to koncerter i Danmark blev revet væk på 20 minutter, da de blev sat til salg i starten af december.

For sangerinden med den store stemme er et trækplaster, men hun ville måske have været en smule stakåndet under de to shows, hvis ikke det var for et hjælpende nikotinplaster. 

Den britiske sangerinde har nemlig ikke bare sat ild til regnen, men også til 25 cigaretter om dagen indtil 2011, hvor hun blev opereret i stemmebåndene for at undgå, at de tog permanent skade af den grimme vane. 

Det var dog ikke kun et spørgsmål om karrieren, men også om helbredet, forklarer den tidobbelte Grammy-vinder ganske tørt til britiske The Mirror.

- Hvis jeg var fortsat med at ryge, ville jeg sikkert være død af en rygerrelateret sygdom, og det synes jeg ville være rigtig skidt. Hvis jeg var ved at dø af lungekræft, kunne jeg potentielt selv have været skyld i det, og det ville jeg bestemt ikke være stolt af, fortæller Adele.

Adele, der i øjeblikket har enorm kommerciel succes med sit nyeste album "25", har tidligere fortalt til Rolling Stone, hvordan rollen som mor også har været medvirkende til, at hun har droppet cancer-pindene.

- Jeg elskede virkelig at ryge, men det er ikke så fucking cool, når jeg på et tidspunkt dør af en tobaksrelateret sygdom, og mit barn bliver fuldstændig knust, sagde sangeren ligefremt.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip