Santander udnytter Randers-koks og skaffer FCK point

FC København spillede søndag aften 1-1 ude mod Randers FC og mistede dermed en lille bid af det forspring, københavnerne havde fået oparbejdet i løbet af foråret.

Med det ene point har FCK nu 49 point efter 24 kampe, og det er syv point mere end AaB, der tidligere søndag vandt 2-0 ude over Hobro.

I kampen i Randers scorede hjemmeholdets Kasper Fisker først efter 72 minutters søvndyssende spil. Det skete efter et smukt Randers-opspil med næstsidste fod fra Mikael Ishak.

FCK svarede dog igen blot fem minutter senere, da Federico Santander udnyttede et fælt koks i Randers-forsvaret.

Randers-stopperen Jeppe Tverskov modtog en kort aflevering, som han lidt for langsomt forsøgte at sende op ad banen.

Men Santander satte foden på og blokerede clearingen, og i den efterfølgende sekvens hamrede han bolden ind til 1-1-udligning med sit sjette mål i sæsonen.

I første halvleg headede samme Santander ned på Johnny Thomsens arm inde i feltet, men dommeren mente ikke, at der var straffespark i situationen.

Randers-angriberen Kasper Junker havde en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet foran 2-1 i slutfasen, men han magtede ikke at udnytte den.

FCK-profilen Nicolai Jørgensen havde også en stor chance, men Randers-keeper Karl-Johan Johnsson verfede akkurat bolden over overliggeren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip