Santander udnytter Randers-koks og skaffer FCK point

10/04/2016

FC København spillede søndag aften 1-1 ude mod Randers FC og mistede dermed en lille bid af det forspring, københavnerne havde fået oparbejdet i løbet af foråret.

Med det ene point har FCK nu 49 point efter 24 kampe, og det er syv point mere end AaB, der tidligere søndag vandt 2-0 ude over Hobro.

I kampen i Randers scorede hjemmeholdets Kasper Fisker først efter 72 minutters søvndyssende spil. Det skete efter et smukt Randers-opspil med næstsidste fod fra Mikael Ishak.

FCK svarede dog igen blot fem minutter senere, da Federico Santander udnyttede et fælt koks i Randers-forsvaret.

Randers-stopperen Jeppe Tverskov modtog en kort aflevering, som han lidt for langsomt forsøgte at sende op ad banen.

Men Santander satte foden på og blokerede clearingen, og i den efterfølgende sekvens hamrede han bolden ind til 1-1-udligning med sit sjette mål i sæsonen.

I første halvleg headede samme Santander ned på Johnny Thomsens arm inde i feltet, men dommeren mente ikke, at der var straffespark i situationen.

Randers-angriberen Kasper Junker havde en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet foran 2-1 i slutfasen, men han magtede ikke at udnytte den.

FCK-profilen Nicolai Jørgensen havde også en stor chance, men Randers-keeper Karl-Johan Johnsson verfede akkurat bolden over overliggeren.