Santander vil vise sit værd over for FCK-fans

Der skulle gå 11 kampe, før FCK's millioninvestering Federico Santander for første gang kom på maltavlen i Alka Superligaen for de københavnske løver.

Alligevel har den paraguayanske profil siden sin første superligakamp 2. august været fast inventar på FCK-holdet og har samtidig nydt stor opbakning fra tilhængerne.

Og det betyder enormt meget for den stærke angriber.

- Jeg er meget taknemmelig og glad for, at fansene har taget så godt i mod mig. Jeg havde slet ikke forventet, at de ville bakke mig op på den måde, siger han til Ritzau.

- Nu er det op til mig at gå på banen og vise, hvem jeg er, lyder det fra Santander.

Han erkender, at det har været en udfordring at vænne sig til at spille i en dansk klub, men han siger samtidig, at støtten fra både klub og medspillere har hjulpet ham.

- Det har selvfølgelig været lidt svært for mig her i begyndelsen af sæsonen, men mine holdkammerater har været gode til at hjælpe mig med at falde til så hurtigt som muligt.

Med to mål i de seneste tre superligakampe er angriberen da også ved at vise, hvorfor FCK i sommerpausen smed mere end 20 millioner kroner efter ham.

Søndag gæster løverne Brøndby Stadion i sæsonens anden udgave af lokalderbyet, der også kaldes for New Firm. Her håber og tror Santander, at man kan rette op på 0-1-nederlaget mod Brøndby i slutningen af september

- Den seneste kamp mod Brøndby var ikke god for os. På søndag er der brug for, at vi vinder, så vi kan fortsætte vores gode stime. Og jeg tror også, at vi vinder, siger han.

Santander scorede sit første superligamål, da Hobro gæstede Telia Parken 18. oktober. Det er i alt blevet til to mål i angriberens første 13 superligakampe.

FCK går ind til søndagens opgør som Superligaens førerhold med 30 point, mens Brøndby ligger på tredjepladsen med 24 point.

Begge hold er i øvrigt ubesejrede siden deres indbyrdes opgør 27. september.

/ritzau/

Dagens Gossip