Santin-skifte er faldet til jorden

Cesar Santin var stort set på plads i cypriotiske APOEL. Således var både FCK og APOEL nået til enighed, og få detaljer manglede, før Santins personlige forhandlinger også var på plads.

Santin var heller ikke med i FCK-bussen til Viborg, fordi han skulle med et fly til Cypern. Men nu er handlen aflyst, og skiftet til Cypern er kollapset.

Det bekræfter FCKs sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Cesar-handlen ser ud til at gå i vasken. Han havde fået en mulighed for at se sig lidt omkring, og han havde en konkret mulighed, men det ser ikke ud til at blive til noget.

Var det APOEL?

- Ja. I hvert fald, så ser det ud til, at det ikke ender i en aftale for Cesar, men så har vi ham, og det er vi også glade for.I forhold til Daniel Braaten der ventes præsenteret i FCK mandag, sagde Carsten V. Jensen.Rygterne siger, at han bliver præsenteret i morgen, hvad siger du til det?

- Hvis ikke, at han bliver præsenteret i morgen, så er det i hvert fald for sent, siger Carsten V. Jensen grinende.

- Jeg kender ham udmærket godt, ligesom jeg kender mange andre spillere, men vi kommenterer ikke på den slags. Der er masser af spekulationer, noget er rigtig, og andet er forkert. Men nu må vi se, om ikke der kommer en udmelding i løbet af i morgen.

 

 

 

Dagens Gossip