Santin snydt af sin gamle holdkammerat

OB's målmand reddede et svagt straffespark fra FCK's angriber Cesar Santin, da OB fik et enkelt point i Parken. Inden Santin gik til bolden, gik Christiansen op til sin tidligere holdkammerat og hviskede et spørgsmål i øret på brasilianeren.

- Jeg spurgte bare, om det var ligesom "old times", og om han ville lave det samme, for jeg ved, at Santin gerne vil vente på, at målmanden har lagt sig. Så jeg sagde bare, at jeg ville blive stående og vente, ligesom i gamle dage. Så jeg tror, at han ventede på, at jeg gik, og så vidste han ikke, hvor han skulle proppe bolden hen, siger Jesper Christiansen til TV3+ efter kampen.

Jesper Christiansen har med rette været hårdt kritiseret i foråret, efter et par dårlige præstationer i starten af foråret, men mod FCK viste keeperen sin gamle klasse.

- Jeg især skulle præstere, for de ville komme frem til mange chancer, for de er svære at holde væk fra chancer. Så vi skulle ud og toppræstere, siger han.

OB's forsvarsspiller Daniel Høegh var da også godt tilfreds med sin målmand.

- Han havde læst ham, så det var fantastisk, at få et point, og jeg er helt enig i, at Jesper er kampens spiller, siger han.

Han havde dog håbet, at de fysisk stærke fynboer havde kunnet præstere en smule bedre i en kamp, som FCK sad tungt på. 

- Vi skulle holde øje med Cornelius, men vi er stærke derinde. Men ellers får vi ikke nok ud af det. Vi havde også håbet, at vi kunne bruge vores styrke i det offensive, men det lykkedes ikke helt, siger han.

Dagens Gossip