Sara bliver panisk uden strøm på mobilen - vil ikke forlade sit hjem uden 60 procent

Du er muligt, at du selv, eller én du kender, er lige lovlig afhængige af mobiltelefonen, men vi tør godt garanterer, at det er intet i forhold til Sara Jayne Widdowson.

Den britiske kvinde fra Worcester i England fortæller nemlig til Mirror.com, at hun lider af forbi for at være foruden sin mobiltelefon. Og her snakker vi altså ikke bare at skulle undvære den, men også at være foruden både mobilsignal eller strøm.

Lidelsen har fået navnet 'nomophobia', og for Sara Jayne Widdowson er det så alvorligt, at hun nægter at forlade sit hus, med mindre batteriet er på mindst 60 procent.

For skulle det ske, at den 27-årige brite pludselig er ved at løbe tør for strøm, eller hvis hun befinder sig i en situation uden mobilsignal, så kan det resultere et panikanfald, der får hendes hjerte til at hamre afsted, mens hendes håndflader bliver svedige og rystende.

Artiklen fortsætter under billedet

Privatfoto/Sara Jayne Widdowson

Spørger man Sara Jayne Widdowson, bliver det kun sværere og sværere at undvære sin mobiltelefon, eftersom de små teknologiske vidunder kan mere og mere.

- Nu kan du emaile, ringe, tekste, benytte app's og endda sende dit GPS-signal ud, hvis du har brug for hjælp. Hvis du ikke har en mobiltelefon, så er du afskåret fra alle former for kontakt, mener Sara Jayne Widdowson, der forklarer, hvordan hendes lidelse kun har taget til.

- Min fobi har kun taget til, efter jeg fik min søn Corey på to år. Jeg forestiller mig konstant de værste scenarier, og at noget slet vil ske (med ham, red.) og at ingen vil kunne få fat på mig, lyder det fra den paniske mor.

Selv mener Sara Jayne Widdowson, at hendes mobil-angst stammer fra en periode i barndommen, hvor hun blev forfulgt på vej hjem fra skole.

- En dag, blev jeg forfulgt hjem af en mand i en varevogn. Politiet blev involveret, og selvom ingen blev anholt, så chokerede det mig. Det var før mobiltelefonen, men havde jeg haft én, kunne jeg have ringet efter hjælp, mener Sara Jayne Widdowson.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip