Sara Slott er klar til VM-finale efter kanonløb

Sara Slott Petersen levede op til forventningerne i semifinalen på 400 meter hæk ved VM i Beijing.

Danskeren leverede et fantastisk løb i semifinalen, og med en suveræn slutspurt tog hun endda sejren i semifinalen i tiden 54,34 sekunder.

Efter en stabil start gik Sara Slott ind på de sidste 100 meter næsten side om side med verdens hurtigste i år på distancen, amerikaneren Shamier Little, og Jamaicas Kaliese Spencer, men ingen af dem kunne følge danskeren i spurten.

Slott trak fra til sidst og vandt.

Little måtte faktisk også se sig slået af Spencer, der gik videre til finalen sammen med Sara Slott Petersen. Little kom dog også videre til finalen på yderste mandat, da hun havde den næstbedste tid af dem, som ikke gik videre som etter eller toer.

I den sidste af de tre semifinaler var Stina Troest til start, men som forventet kunne hun ikke følge med de hurtigste.

Troest løb sig ind på en femteplads i sin semifinale i tiden 56,13 sekunder, hvilket er omkring et halvt sekund fra hendes personlige rekord.

Den forsvarende verdensmester, tjekken Zuzana Hejnová, var helt suveræn over for Troest og co. Selvom Hejnová slappede gevaldigt af på de sidste 15-20 meter, var hun hurtigst af alle med tiden 54,24 sekunder.

Fra første heat gik amerikaneren Cassandra Tate som forventet videre. Hun løb i tiden 54,33 sekunder, mens sydafrikaneren Wenda Nel gik videre som toer.

Briten Eilidh Child fik ligesom Shamier Little en finaleplads på at være blandt de to bedste af dem, som ikke sluttede etter eller toer i semifinalerne.

Finalen løbes onsdag klokken 14.10.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip