Sara Slotts overkvinder jubler over VM-medaljer

Den tjekkiske hækkeløber Zuzana Hejnova blev onsdag den første kvinde, der var i stand til at forsvare en VM-guldmedalje i 400 meter hæk.

28-årige Hejnova dominerede og kontrollerede onsdagens finale ved atletik-VM i Beijing, hvor Sara Slott Petersen kom ind som nummer fire.

- Det var en meget svær finale for mig, fordi jeg var forsvarende mester. Det blev meget hårdt i slutfasen, siger Hejnova, der kom ind i tiden 53,50 sekunder.

Den 20-årige amerikanske mester Shamier Little var flere meter efter Hejnova på den svære inderbane, men hun var alligevel tilfreds med sølvet i tiden 53,94 sekunder.

- Min bane var lige så dårlig som i semifinalen, men det betød ikke noget, siger Little, der ved siden af atletikken studerer på Texas Universitet.

- Efter semifinalen vidste jeg, at jeg skulle levere varen. Jeg var nødt til at præstere et bedre løb. Jeg elsker atmosfæren ved dette verdensmesterskab. Det er som om, tilskuerne går amok, siger Little.

Littles landsmandinde Cassandra Tate vandt bronze i tiden 54,02 sekunder, og det var 18 hundreddele hurtigere end Sara Slott.

- Jeg er glad for at komme hjem med en medalje. Jeg lavede nogle få fejl og ramte nogle hække, men jeg ville ikke ændre på noget, lyder det fra Tate.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip