Sarah Jessica Parker afslører: Dét har hun aldrig på

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

Den 48-årige skuespiller Sarah Jessica Parker indrømmer nu, at hun aldrig går med sokker. Hun dækker derfor ikke sine fødder selv, når der er minusgrader om vinteren, fordi hun mener, at det at vise sine ankler frem, får hende til at syne højere, end hun egentlig er.

- Jeg går ikke med sokker. Jeg går aldrig med sokker selv midt om vinteren. Jeg er så lille, at jeg forsøger at have lidt hud, jeg kan blotte, så jeg kan vise, at der er en lille smule mere af mig, end man kan se, sagde hun, da hun var gæst hos den amerikanske talkshowvært Ellen DeGeneres den 5. marts.

Sarah Jessica Parker mener, at karaktererne fra Sex and the City var sødere mod hinanden end nutidens reality-stjerner. Læs hvorfor på IN.dk

Ingen film på tegnebrættet
Den blonde skønhed benyttede desuden lejligheden til at benægte rygterne om, at der snart er en tredje Sex and the City-film på vej, hvor hun skal spille den elskede rolle som Carrie Bradshaw.

- Jeg har prøvet at finde på nogle interessante svar til, hver gang jeg bliver stillet det spørgsmål her på det seneste. Sandheden om det er, at det ikke har været en egentlig snak om en tredje film overhovedet, siger Sarah Jessica Parker.

Uvist om der bliver en tredje film
Det til trods så lagde skuespilleren samtidig ikke skjul på, at der er grobund for en tredje fortælling om kvinderne fra New York, men at det ikke er sikkert, at det bliver omsat til endnu en film.

- Jeg ved, at der er en historie, men om historien nogensinde bliver fortalt eller ej, forbliver virkeligt et af historiens store mysterier, siger hun.

Sarah Jessica Parker skal designe lejlighedskort. Læs mere på ELLE.dk

Sarah Jessica Parker er desuden i denne måned på forsiden af Harper’s Bazaar iført design fra Louis Vuitton.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip