Sarah kigger frustreret på kvinden foran i køen, men så får hun øje på ekspedienten

Det havde været en lang arbejdsdag for Sarah Owen Bigler, da hun hentede sin datter på skolen.

Kvinden tog hende med i det lokale supermarkedet, hvor de skulle købe lidt ind til aftensmad, og det lynhurtige indkøb tegnede godt – der var nemlig kun én person foran dem i køen til kassen.

Alligevel stod den amerikanske kvinde længe og ventede på muligheden for at betale for varerne.

Foran den travle børnefamilie stod en ældre kvinde med en masser varer, som hun ønskede at betale for hver for sig.

Læs også: Ung mor køber morgenmad til hjemløs mand - bagefter får hun denne chokerende besked

En utålmodig følelse sneg sig ind på den travle kvinde, der var tæt på at blive mopset og irritabel over den langsommelige proces ved kasseapparatet. 

- Jeg var frustreret over den besværlige kvinde, forklarer Sarah Owen Kigger. 

Hendes stirrende og arrige blik blev forvandlet til stor undren, da hun lagde mærke til noget særligt, og nu så den travle mor, at der faktisk udspillede sig noget ganske smukt.

Synet fik efterfølgende Sarah Owen Bigler til at sætte sig til tasterne og dele oplevelsen på Facebook, hvor hun blandt andet skriver følgende:

- Jeg lagde mærke til den unge ekspedients håndtering af kvinden. Han hjalp hende med at tælle pengene, og han tog mønterne fra hendes rystende hænder med rolige bevægelser. Jeg kunne høre ham flere gange sige 'ja, frue' til hende, skriver Sarah Owen Bigler.

Hun fortsætter:

- Hun spurgte, om der var nok penge til at købe en genbrugspose. Han sagde ja, og sammen gik de over og fik varerne pakket. Kasseekspedienten blev på intet tidspunktet sur, bitter eller rullede med øjnene. Han var udelukkende tålmodig og venlig.

Og så lagde hun mærke til datteren Eloise, der nysgerrigt overværede hele episoden ved kasseapparatet.

- Hun stod ved siden af den ældre kvinde og så, hvordan medarbejderen talte byttepenge. Jeg indså, at hun ikke var generet af episoden. Derimod var min datter vidne til venlighed og tålmodighed, og den værdigfulde lektion blev vist til hende af en fremmed person. Derudover indså jeg, at jeg selv havde brug for at få genopfrisket denne lektion.

Efter noget tid var den langsomme handel mellem den ældre kvinde og ekspedienten slut, og Sarah Owen Biglers kunne stille sig hen foran kassen.

Manden bag kassen takkede den travle mor for at udvise tålmodighed, og hun takkede ham for den venlige behandling af den ældre kvinde. Det skriver Little Things.

Selvom hele turen i supermarkedet viste sig at tage en del tid, så begyndte Sarah Owen Biglers at lede efter bestyreren af butikken.

Med rosende ord forklarede kvinden bestyreren om ekspedientens betænksomme behandling af den ældre kvinde.

- Vi forlod butikken med en vogn fuld af forbrugsgoder, men også med et hjerte fuld af taknemmelighed for den uvurderlige lektion, forklarer Sarah Owen Biglers.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip