Sarah Louise om nyfødt søn: Han kæmper for livet

’Fanget i et mareridt’. Sådan beskriver kendis-bloggeren sit liv, efter at der opstod komplikationer under fødslen af hendes tredje barn.

På sin blog fortæller den nybagte mor åbenhjertigt, hvordan hendes nyfødte søn i øjeblikket kæmper for livet. En fortælling hun har været meget i tvivl om, hvorvidt hun ville dele med resten af Danmark.

- Men efter mange lange timer, hvor jeg har siddet alene med lyden af en respirator, og læger der snakker om, hvordan de redder vores søns liv, er jeg kommet frem til at dette jo er en del af vores liv nu, og at dele dette ikke bare kan være helt terapeutisk for mig, men også give støtte til andre i lignende situationer, skriver Sarah Louise på sin blog, hvor hun også deler et billede at den lille ny.

Her fortæller hun også, hvordan fødslen slet ikke gik efter planen, fordi hun måtte i fuld narkose, så barnet kunne komme ud ved kejsersnit.

Læs også:Lukas Graham afslører kønnet på sit barn

Da den lille guldklump kommer til verden vejer han næsten 2700 gram, og alt ser helt fint ud, men pludselig bliver han blå, og lægerne tager ham straks til undersøgelse.

Det viser sig, at bloggerens søn har fået fostervand i lungerne under kejsersnittet. Derfor ryger han med det samme på neonatal afdelingen, hvor han via en maskine får ekstra ilt til lungerne.

- Men dagen efter går der hul på den ene lunge, som er en risiko ved C-pap. Sådan som jeg forstår det, så kan trykket fra C-pap samt trykket fra væsken plus det, at han fik en skrigtur, sprænge læk i lungen, skriver den nybagte mor hun og fortsætter.

- Og så gik det helt galt. Hans lille krop kollapsede og gang på gang stoppede han med at trække vejret. Vi troede hele tiden han skulle dø. Til sidst blev det kritisk, og vi er nu indlagt på intensiv, og han er kommet i respirator.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip