Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

I december kunne powerparret Burhan G og Sarah Zobel juble over, at de var blevet forældre til en velskabt dreng på 3900 gram. Nu er de to nybagte forældre så klar til at løfte sløret for, hvad barnet skal hedde.

- Vi har vidst, at han skulle hedde Dallas, lige fra første gang vi fik kønnet at vide. Det var egentlig ikke en svær beslutning, siger Sarah Zobel i en mail til Ritzau Underholdning.

Barnets fulde navn bliver dermed Dallas Zobel Genc, og for både Zobel og Burhan G har det været vigtigt, at det blev et internationalt klingende navn, som man ikke snubler over, hvis man taler et andet sprog, fortæller hun i sin faste videoblog på Babysam.dk.

Derudover var det med i overvejelserne, at det skulle passe til begge forældres efternavne, der ikke er typisk danske.

- Vi er begge vilde med USA, og så var Dallas jo meget passende. Navnet er også unikt herhjemme og passer godt til vores navne, fortæller 41-årige Sarah Zobel.

Og hvis man tror, at Dallas bare er en olieby i Texas eller en amerikansk tv-serie, kan man godt tro om igen. Ifølge Zobel betyder navnet nemlig både "vis" og "fra vandfaldet".

HER er hele videoen, hvor Zobel fortæller om de mange overvejelser, parret har gjort sig om navngivningen.

Sarah Zobel har også lagt et billede af lille Dallas ud på sin Instagram-profil.

 

Så er der ny video om navne! Se link i bio  og tusind tak for jeres fantastiske historier om navne til jeres børn. Nogle af dem er med i video  babyG #navn #babysam

Et billede slået op af sarah_zobel9 (@sarah_zobel9) den

18. Feb 2016 kl. 1:22 PST

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip