Sarah Zobel synes det er røvsygt at lave mad

Selvom hun ikke længere er model, har hun stadig fokus på en sund livsstil.

Sarah Zobel er sammen med kæresten Burhan G. begyndt at dyrke stenalderkosten, og så træner hun gerne tre gange om ugen.

Men når det kommer til madlavning, er der ikke meget entusiasme at hente hos den 39-årige forfatter og psykolog.

- Min mor har altid lavet rigtig god mad. Det har jeg desværre ikke arvet. Hun har ofte prøvet at invitere mig med ud i køkkenet, så vi kunne stå og lave det sammen. Men det er ikke rigtig lykkedes. Jeg elsker at spise det, jeg synes bare, det er røvsygt at lave, siger Sarah Zobel til det nye træningsmagasin MOVE.

Sundhedseksperten Christian Bitz er ikke til helseforskrækkede kvinder. Læs hvorfor på Femina.dk.

Drikker meget kaffe og spiser fredagsslik

I sin kost forsøger hun at skære al brød, pasta, kartofler og ris væk. For det holder nemlig den ekstra delle på maven væk, som hun forklarer.

- Men jeg er ikke fanatisk med noget. Har aldrig været det og kommer heller aldrig til at være det, siger Sarah Zobel, der derfor sagtens kan finde på at spise en burger med pommes frites, hvis hun mest har lyst til det.

Selvom hun skærer al hvidt brød væk fra sin kost i hverdagen, giver hun dog sig selv lov til at spise fredagsslik med sine to børn, Roberta og Vincent, som hun har med sin eksmand Alexander Kølpin.

Og så har hun en last, som hun heller ikke har planer om at droppe.

- Jeg drikker meget kaffe. Gerne fire-fem kopper om dagen, siger hun til MOVE.

Kokken og madskribenten Louisa Lorang elsker at lave mad. Læs på Femina.dk, hvad hun især elsker at spise.

Af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip

Dagens TV