SAS åbner to nye flyruter til Stockholm

I morgen åbner SAS for billetsalget til to helt nye ruter mellem Billund og Stockholm samt Aalborg og Stockholm. Ruterne, som åbner i august, giver SAS’ kunder en attraktiv og stærk løsning fra de vigtige jyske lufthavne til den svenske hovedstad.

SAS har allerede annonceret 47 nye ruter i 2013 og kommer nu med to ekstra til kunderne tæt på de store jyske lufthavne Billund og Aalborg. Mellem Aalborg og Stockholm åbner SAS fire ugentlige eftermiddagsafgange, og mellem Billund og Stockholm bliver det til to daglige afgange hele ugen (undtagen lørdag).

- Allerede nu har vi fået meget positive tilbagemeldinger fra kunderne, som anerkender, at vi har leveret en stærk løsning for det jyske erhvervsliv. De tre byer vil også hver for sig trække turister. Billund har Legoland, Aalborg har smukke Nordjylland og Stockholm er en af Nordens mest attraktive storbyer lige nu, siger Joakim Landholm, koncerndirektør SAS Commercial.

De nye ruter giver mere end 100 ugentlige afgange fra Jylland til Stockholm. Den 18. august er første afgang mellem Billund og Stockholm, mens Aalborg-Stockholm har premiere den 19. august.

Dagens Gossip