SAS åbner to udenrigsruter fra Jylland

I morgen mandag klipper SAS to røde bånd i udenrigsterminalen i henholdsvis Aalborg og Billund.

Selskabet åbner op for afgange til den svenske hovedstad Stockholm fra de to store jyske lufthavne.

Ruten fra Aalborg er SAS' første udenrigsrute siden 80'erne. Fra Billund flyver SAS også til Oslo og ser frem til også at give de rejsende en stærk løsning til Stockholm. SAS flyver mellem Billund og Stockholm to gange dagligt seks dage om ugen.

- Vi er i Billund Lufthavn glade for den nye rute til Stockholm Arlanda, hvor SAS også tilbyder gode forbindelser ud i verden. Desuden vil øget kapacitet til og fra Sveriges hovedstad give flere muligheder for fritids- og forretningsrejsende til at udnytte turisme- og erhvervspotentialet i begge lande, siger projekt- og udviklingschef Anders Nielsen.

Åbningen af ruterne til Stockholm er et led i SAS-planen om at øge antallet af direkte flyvninger mellem store byer i Skandinavien.

- For vores kunder betyder det naturligvis rigtig meget at komme direkte til destinationen, og vi har oplevet en stigende efterspørgsel fra kunderne omkring de to store jyske lufthavne. Det vil vi gerne udvikle, siger koncerndirektør Flemming Jensen, SAS.

I Aalborg tilbyder SAS kunderne fire ugentlige eftermiddagsafgange, og retter sig særligt mod fritidsrejsende.

- Der er et stort potentiale på netop denne rute til Stockholm, og vi glæder os over, at SAS nu også kommer til at servicere Aalborg Lufthavns passagerer på udenrigstrafikken, siger direktør i Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip