SAS havde rekordfå ledige sæder i juli

Aldrig før har der været så få tomme sæder i flyene hos SAS på en enkelt måned, som der var i juli. Det skandinaviske luftfartsselskab havde i alt 2,6 millioner passagerer i juli, fremgår det af selskabets trafiktal for juli.

Belægningsprocenten steg samtidig 0,4 procentpoint til 86,9 procent, hvilket er det højeste i en måned for SAS nogensinde, oplyser SAS. Sommerens trafiktal er rigtig gode nyheder for SAS, siger Sydbanks analytiker Jacob Pedersen, som følger selskabet.

- Den nye markedsstrategi, hvor SAS siden har april har løftet priserne, har kostet massivt på trafik og belægning for SAS, men det bliver lettere at sove om natten for SAS' investorer efter de her trafiktal for juli.

- I runde tal er indtægtsudviklingen vel et par hundrede millioner svenske kroner bedre, end det jeg havde regnet med, siger Jacob Pedersen.

Ifølge koncernchef og vicedirektør i SAS, Rickard Gustafson, viser tallene, at SAS' strategi er rigtig.

- SAS' strategi om at fokusere på de kunder, der rejser meget, virker. Det viser resultatet for juli. Vi oplever en god respons fra kunderne på vores sæsonlinjer, hvilket resulterer i en rekordhøj kabinefaktor på næsten 87 procent, siger topchefen i en pressemeddelelse.

Han forklarer den høje belægning med tilfredse kunder:

- Flere Eurobonus-medlemmer vælger at rejse med SAS, selv her under sommeren, hvor rejsemønstret er ændret mod flere feriedestinationer. Vores produktionsforbedringer bliver der sat pris på, og kunderne er villige til at betale mere for vores produkt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip