Sass Larsen lover tusindvis af nye job

Den nyudnævnte Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) lægger fra land med et ambitiøst løfte.

Han lover nemlig at skaffe mindst 6.000 nye job i turistbranchen og mange nye job inden for landbrugs- og fødevarerbranchen via en målrettet politisk indsats. Det skriver Berlingske.

- Jeg har i første omgang tænkt mig at kaste mig over to områder, hvor jeg virkelig ser muligheder for vækst. Det ene er inden for landbrug og fødevarer, hvor jeg tror, at vi kan skabe rigtig mange nye arbejdspladser. Og så tror jeg på, at vi kan få fat på meget mere på turistområdet, siger han til Berlingske.

I ministeriet er man lige nu travlt beskæftiget med vækstplaner inden for de to områder, der skal præsenteres senere på året.

Regeringens såkaldte vækstteam kommer med anbefalinger, der skal forbedre væksten inden for erhvervsområdet. Og det er dette arbejde, der ligger til grund for vækstplanerne.

Men allerede nu afslører ministeren, at der bliver tale om ambitiøse vækstplaner, fordi han mener, at potentialet er så stort.

- Hvis man blot følger den hidtidige, gennemsnitlige udvikling, som er på turistområdet, er det omkring 6.000 job her og nu. Inden for landbrugs- og fødevarerbranchen er der også et kæmpepotentiale, siger han til Berlingske.

Regeringen har i alt nedsat otte vækstteams, hvoraf syv er kommet med deres anbefalinger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip