Sass om Möger: Irriterende og besværlig

- Besværlig og virkelig irriterende ved mange lejligheder, fordi han ikke gav sig.

Sådan beskriver Henrik Sass Larsen (S) sin gode politiske kollega Thor Möger Pedersen fra SF, som mandag eftermiddag blev præsenteret for en fyreseddel af sin nyslåede partichef, Annette Vilhelmsen.

Möger, som nu siger farvel til sit ministerkontor i Skatteministeriet, har ifølge den socialdemokratiske gruppeformand haft stor succes med at få SF's mærkesager igennem, skriver Politiken. Og det gælder både før og efter valget, lyder det.

- Han har over for mig varetaget SF's politik, når vi har forhandlet, siger Henrik Sass Larsen til avisen.

- Og det er ikke sådan, at han bare har givet op ved første runde. Det har været ganske sejt at gennemgå en række politiske forhandlingsforløb med ham, tilføjer Sass over for Politiken.

Den socialdemokratiske toppolitiker - som selv røg ud i kulden efter PET-sagen om sin manglende sikkerhedsgodkendelse - mener, at et parti må være rigt på evner og talent, hvis man kan undvære en skikkelse som Thor Möger Pedersen.

Den 27-årige SF-komet siger selv, at han nu ikke har nogen umiddelbar plan for, hvad han skal tage sig til.

- Indtil nu har jeg jo passet mit arbejde. Helt konkret har jeg løst opgaven som skatteminister i en svær økonomisk tid, og det har været en stor, men spændende opgave, siger han til Ritzau.

- Jeg forventer, at jeg fra i morgen får bedre tid til min familie - det glæder jeg mig til - og så skal jeg nok finde på noget sjovt og udfordrende at lave med tiden, siger Thor Möger, som lover sin fulde støtte til Annette Vilhelmsen.

Alt tyder på, at den tidligere partiformand Holger K. Nielsen bliver udnævnt til ny skatteminister tirsdag.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip