Saturday Night Fever i Odense

Der er lagt op til vaskeægte Saturday Night Fever, når en af verdens førende hyldester til de legendariske Gibb-brødre indtager Stadium Arena Fyn i november. Saturday Night er et tribute-show i traditionen ”A tribute to ABBA” og tager udgangspunkt i Bee Gees største hits fra 60’erne og 70’erne.

Idéen bag showet er at give publikum oplevelsen af at være til en Bee Gees live-koncert anno 2013 – en vision, der har spiret lige siden Maurice Gibbs død i 2003, og som nu altså er blevet realiseret. Arrangørerne i Danmark er JVB Concerts og CSB Island Entertainment, der ser meget frem til lade diskobølgen rulle i det fynske.

- Bee Gees er et af historiens største bands, og med showet i november kommer vi meget, meget tæt på den ægte vare. Der er mange tribute-shows derude, men her har vi fat i noget af det absolut bedste i genren, så det er dejligt at vores arbejde med at få det til Odense har båret frugt, fortæller Tue Kempf, promotor hos JVB Concerts.

Publikum kan til showet glæde sig til en perlerække af Bee Gees største succeser, blandt andre ”Jive Talkin’”, ”Tragedy”, ”You Should Be Dancing”, ”How Deep is Your Love”, ”Massachusetts”, ”Grease”, ”If I Can’t Have You” og disco-hittene ”Night Fever” og ”Stayin’ Alive”.

Billetsalget starter den 31. maj klokken 10 fra Billetnet og Danbillet.

Dagens Gossip