Sauerland jagter ny Kessler ved åben audition

Mødet med Carl Froch den 25. maj i London kan gå hen og blive Mikkel Kesslers sidste kamp som professionel bokser. Sker det, ja så står promoter fra Team Sauerland reelt uden en oplagt arvtager.

Det kniber ganske enkelt med at finde store danske boksetalenter. Nu forsøger Sauerland sig så med en lidt alternativ scouting-proces.

Søndag den 9. juni holder de tyske promotorer således åben audition i Kødbyen på Vesterbro i København. Det sker i træningscentret Butcher’s Garage. Alle danske mænd over 18 år er velkomne.

– Naturligvis er det mest almindeligt, at man har haft en succesfuld amatørkarriere, men en masse mesterboksere er faktisk blevet opdaget på andre måder, siger promotor Nisse Sauerland.

Tidligere har Sauerland faktisk skrevet kontrakt med mænd, der er kommet direkte ind fra gaden. Det er for eksempel sket med både Arthur Abraham og Marco Huck, som bare dukkede op i et træningscenter og derefter chancen som professionelle.

– Det er nøjagtig den ånd, vi søger ved vores åbne bokseaudition i København 9. juni, siger Nisse Sauerland, der opfordrer alle interesserede til at medbringe træningstøj og møde op i Kødbyen.

Den åbne audition begynder kl. 11 om formiddagen, og de fremmødte mænd bliver vurderet af et større panel, som blandt andre tæller Patrick Nielsen og andre kyndige folk fra Team Sauerlands stab. De vil bedømme de fremmødtes teknik, stil, styrke, hurtighed, boksehjerte, grundform og stjernepotentiale.

I sidste ende kan en eller flere udvalgte ende på programmet i forbindelse med Team Sauerlands Nordic Figh Night-stævner.

Er du interesseret, og tror du fuldt og fast på, at du kan blive Danmarks næste Mikkel Kessler, så skynd dig at tilmelde dig den åbne audition via konceptets Facebook-side: facebook.com/NordicFightNight.

 

 

 

Dagens Gossip