Saxo Bank forhandler også med Riis

Det er nyt for Bjarne Riis' sponsor Saxo Bank, hvis den sidestillede hovedsponsor Tinkoff Bank skulle overtage hele sponsoratet af cykelholdet fra 2014. Den mulighed åbnede Tinkoff Banks ejer Oleg Tinkov selv foran Saxo-Tinkoffs hotel i Porto Vecchio kort før første etape af årets Tour de France blev skudt i gang.

- Det er nyt for os, hvis det skulle forholde sig sådan. Men vi kan godt forstå, hvis Tinkoff Bank har det ønske omkring sponsoratet, siger kommunikationsdirektør i Saxo Bank Kasper Elbjørn til sporten.dk.

Han bekræfter fra sin ferie i Tyrkiet, at den danske investeringsbank stadig forhandler med Bjarne Riis om at forlænge aftalen, der udløber med udgangen af 2013.

- Vi kan bekræfte, at vi ligger i forhandling med Riis Cycling A/S omkring eventuel forlængelse af sponsoratet, men vi kan ikke bekræfte, hvordan forhandlingerne ender.

- Vi forhandler med Riis Cycling, og de forhandler også med Tinkoff Bank. Det er nyt for os, hvis de vil have sponsoratet alene, men vi kan godt forstå, hvis de ønsker det.

Kan Saxo Bank acceptere en løsning, hvor man bliver en sekundær sponsor i forhold til Oleg Tinkov?

- Det er ikke en del af oplægget til forhandlingerne. Men jeg kan ikke kommentere det nærmere så længe, at de ikke er afsluttet, slutter Kasper Elbjørn.

Dagens Gossip