Saxo Bank forlænger med Riis

Saxo Bank er også i år 2014 med som hovedsponsor på Bjarne Riis danskbaserede cykelhold. Det fortæller en af investeringsbankens stiftere, Lars Seier Christensen til Ritzau ifølge jp.dk.

- Vi har sådan set 'commited' os til næste år. Vi skal bare have fundet en endelig aftale med vores russiske ven, siger Lars Seier Christensen om cykelholdets anden hovedsponsor Tinkoff Bank, der ejes af den russiske rigmand Oleg Tinkov.

- Så vi er på til næste år. Forudsat selvfølgelig, at hele pakken hænger sammen, siger Lars Seier Christensen, der har været navnesponsor på det danske cykelhold siden 2008.

Bjarne Riis har under det igangværende Tour de France været i tæt kontakt med Oleg Tinkov og Lars Seier Christensen for at forhandle en endelig aftale om næste års sponsoraftaler på plads.

Den karismatiske russiske rigmand udtalte for lidt over en uge siden, at han har betalt for, at Tinkoff Bank næste år skal stå først i cykelholdets navn. Det vil Lars Seier Christensen ikke stå i vejen for.

- Jeg er ikke specielt dogmatisk i forhold til det ene eller det andet. Så det kan blive hvad som helst. Det er vel grundlæggende et spørgsmål om, hvem der vil det mest. Altså et spørgsmål om penge, siger han.

- Vi vil gerne have et godt samarbejde med Oleg. Jeg har 'commited' til næste år. Det handler nu om, hvad Oleg vil, siger Lars Seier Christensen til Ritzau ifølge jp.dk

Oleg Tinkov har også proklameret, at hans indflydelse på holdets ryttersammensætning vil stige markant næste år. Den første rytter skulle allerede være på plads - der er tale om russeren Ivan Rovny.

Umiddelbart efter Lars Seier Christensens offentliggørelse af det nye sponsorat, føjede Oleg Tinkov dog spekulation til et fremtidigt samarbejde. Således skrev han følgende til cykelbloggen veloropa.dk på Twitter:

- Jeg respekterer Lars, men dette betyder ikke, at jeg vil forlænge sponsoratet automatisk. Jeg bliver nødt til at tænke... ser dog ikke godt ud, skriver Oleg Tinkov.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip