Saxo Bank klar til at løfte sponsorat

Bjarne Riis kan se frem til et endnu større budget næste sæson, når sponsorforhandlingerne med danske Saxo Bank og russiske Tinkoff Bank falder på plads i løbet af de næste dage.

Det bekræfter Saxo-ejeren Lars Seier Christensen overfor sporten.dk.

- Det samlede budget bliver højere til næste år, men det er svært at sige, hvordan regningen bliver fordelt endeligt. Holdet er stærkere, og det er gode folk, der er kommet ind, men de koster også flere penge. Det bliver dyrere, siger han.

Lige nu er de sidste brikker for en forlængelse ved at falde på plads. Tirsdag ved middagstid var der møde på Hotel Le Meredien ved promenaden i Nice, hvor parterne skulle diskutere videre. Og fordi der er to hovedsponsorer, går tingene lidt langsommere, forklarer Lars Seier Christensen.

- Det er lettest at sidde alle tre om bordet. Og det er egentlig ikke forhandlinger. Bjarne fortæller os, hvad han skal bruge. Og så bliver vi enige om det. Sagen er jo, at hvis jeg forsøger at presse prisen ned, så er rytterne også derefter. Det har jeg heller ikke interesse i, siger Lars Seier Christensen, der har et godt forhold til den anden hovedsponsor, Oleg Tinkov.

- Jeg har tilbragt en del tid sammen med ham på det seneste. Han er en festlig fyr, siger Lars Seier Christensen om den farverige russer.

Men at det ikke udelukkende er hygge, er også klart. For en del af forhandlingerne er også, hvem der skal stå først - Saxo eller Tinkoff.

- Vi er begge kapitalister, og i den sidste ende handler det om, hvem der betaler mest, siger Lars Seier Christensen.

Dagens Gossip