Saxo Bank skal sponsorere Formel 1-hold

Saxo Bank, der i forvejen er kendt for sit engagement i cykelholdet Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis som frontfigur, går nu ind i en endnu hurtigere sportsgren.

Mandag annoncerede banken, at den fra i år skal være sponsor for Formel 1-holdet Lotus F1 Team.

- Saxo Bank er begejstrede for muligheden for at skabe tætte bånd mellem cykling og motorsport, som er to af verdens mest populære sportsgrene.

- Filosofien og ambitionerne i Saxo Bank giver genlyd i Lotus-holdet, som har vist sig som en reel konkurrent i en sport, der er domineret af større og mere etablerede hold.

- Vi ser frem til at blive en nøglepartner for Lotus-holdet, når de starter den nye sæson og vil støtte dem fra sidelinjen over de kommende år, lyder det i en fælles udtalelse fra Kim Fournais og Lars Seier Christensen, administrerende direktører i Saxo Bank.

Lotus mistede efter sidste sæson sin bedste kører, finnen Kimi Räikkönen, der skiftede til Ferrari efter at være sluttet som nummer fem i den samlede VM-stilling.

Franske Romain Grosjean, der blev nummer syv i sidste års VM-serie, er Lotus F1 Teams på papiret bedste kører før årets sæson.

Teamet har desuden hentet venezuelaneren Pastor Maldonaldo hos Williams til at supplere Grosjean.

/ritzau/

Dagens Gossip