Saxo Bank-stifter bliver navnesponsor i ishockey

Skrevet af admin

12/01/2016

Dagens topnyheder

Rigmanden Lars Seier Christensen har kastet sin kærlighed på ishockey og i særdeleshed ishockey i Rungsted, hvor han nu bliver navnesponsor.

Rungsteds ligaklub vil i fremtiden hedde Rungsted Seier Capital med henvisning til Lars Seier Christensens eget investeringsfirma Seier Capital.

Lars Seier Christensen trådte allerrede ind i ejerkredsen i ishockeyklubben i sommer, hvor klubben også blev omdannet til et aktieselskab.

- Jeg har gode erfaringer fra cykelsporten med den kommercielle værdi af at have sit firmanavn som en del af holdnavnet.

- Det har haft enorm betydning for brandet Saxo Bank med de otte år, banken var engageret dybt i cykling på højeste niveau, siger Lars Seier i en pressemeddelelse.

- Som jeg lagde vægt på, da jeg trådte ind i Rungsted i sommer, så er ishockey en sport på vej frem med øget tv-eksponering og et kæmpemæssigt VM-arrangement i Danmark om to år.

- Jeg ser derfor en meget spændende eksponeringsmulighed for Seier Capital i dette navnesponsorat, siger han.

I klubben glæder direktør Thomas Friberg sig over, at man får nye muligheder for at løfte niveauet i de kommende sæsoner.

- Med denne aftale får vi nogle nye, spændende muligheder for at løfte det sportslige niveau i de kommende sæsoner.

- Målet er helt sikkert, at vi også på isen skal styrkes, så vi kan spille med højere oppe i tabellen, siger den administrerende direktør.

Rungsteds hjemmebane hedder også Saxo Bank Arena. Her spiller klubben tirsdag aften ligakamp mod Aalborg.

Lars Seier Christensen er trådt ud af Saxo Banks direktion, men ejer fortsat en stor aktiepost i banken.

/ritzau/